La cuinera Ada Parellada, guardonada al 2016 amb la Creu de Sant Jordi en reconeixement de la seva trajectòria en el món de la restauració, dona a Contingròs el tret de sortida al programa d'actes del Collsacabra Viu 2024.
Dimarts, 1 d’octubre de 2024
El 28 de setembre, dins el marc de la Campanya Gastrocup de Cantonigròs, que té com a finalitat lluitar contra el malbaratament alimentari, es va fer la presentació d’una nova edició del programa d'activitats del Collsacabra Viu que té una durada sencera del mes d'octubre, iniciant el primer cap de setmana a Rupit i Pruit, seguidament l'Esquirol, Cantonigròs la tercera setmana i Tavertet per concloure el mes. La presentació a càrrec dels alcaldes Alex Montanyà de l'Esquirol, Albert Marcé de Rupit i Pruit i Albert Prado de Tavertet es va dur a terme durant l'actuació de MAM Trio que va cloure la jornada oferint un cafè concert.